Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogskyssar


Vi stannar till
och plockar blåbär

stoppar små bär
i munnen

du får en blåbärspuss

Vi stannar till
och plockar smultron

små röda bär
så goda

du ger mig en smultronkyss

Vi stannar till
och plockar hallon

så röda och fina

vi smälter samman i en
hallonkyss




Fri vers av Masse
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-20 11:34



Bookmark and Share


  Rachel Roth
förtjusande kyssdikt!
2005-08-01

  Marta
Jo, den är väl söt men inte så himla originell och det blir lite tjatigt med den följande formen... Det är synd för atmosfären i dikten är väldigt fin.
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse