Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamrätt

jag kan aldrig tvinga dig
att alltid älska den person
som anses vara jag

men mörka tankar vilseleder mig

tvingas hålla fast
vid de utnötta tankegångar jag
desperat försöker
undkomma

att äga
rätten att äga

vem är jag
att kräva
ensamrätt
på din kärlek




Fri vers av lokisen
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lokisen