Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste kärleken är den som känns i luften precis innan de vidrör varandra

Den vackraste kärleken
är den som känns i luften
precis innan de vidrör varandra

som att skära moln med kniv
eller prinsesstårta
i lager av rosor
grädde
och idel mjukhet

Den vackraste kärleken
är den som delas

mun mot mun
ögons närhet
då de matar varandra
med rosor
grädde
och idel närhet

innan kronorna faller
innan mantlarna glider från deras skuldror
där de är blottade ändå

den vackraste kärleken
är den som känns i luften
precis innan de vidrör varandra




Fri vers av Tina-sol
Läst 706 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-08-15 22:26



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart vackert & bra.

( associerar till Maria Wine )
2009-10-28

  Cosmic Johanna
Underbar kärleksdikt...

känslan finns levnade i rummet efter att ha läst denna.


Applåder!
2009-03-27

    FinnRaggarn
A beautiful love sofa.
2009-03-13

    Stella Stol
Så underbart beskriven känsla!
2008-12-03

  Johan Bergstjärna VIP
Det var en av de vackraste kärleksdikter jag läst på länge! : )
Härligt!!
Bokmärkt.
2008-10-03

    Issand. VIP
Den vackraste kärleken
är den som känns i luften
precis innan de vidrör varandra



.
defenetivt.
kan läsas hur många gånger som helst!
2008-09-19

  Gunnar Norrman
Jag smälter som smör i solsken, när jag läser vad Du skrivit. Underbart vackert! Bokmärkes!
2008-08-19

  Regular
vackert beskrivet
2008-08-17

  Alfie M
Du får mig att rysa.
2008-08-17

  Lejonhjärtas poesi
Så sagolikt ömsint du beskriver denna ljuvliga känsla
2008-08-16

  Naturromantiker
ENASTÅENDE!
*applåd*

Månpoeten
2008-08-15

  Leif Furstedt
Smakfullt och vackert, en ljuv andedräkt lägger sig i bakgrunden.
Smakar på formuleringen: precis innan de vidrör varandra.
Hur skulle den landa i alternativet: precis innan den vidrör...
Gillar flödet...
2008-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Bara titeln är ju värd ett omnämnande och rosor!

Just detta mjuka glidande...Sammet, silke, siden...
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol