Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om var att sätta spikarna i skon








Jag brukar använda
insidan, när jag
tänker på sport

att bara sitta
o titta på
känns så stort




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-16 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP