Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag förstår mig inte heller på slutet... men jag har inget att säga till om, det var texten som skrev sig själv...


Replik du (inte?) vill höra om du är man








-Nu när du
förstått att jag
har genomskådat dig

kan du ta
ut den extra
sockan du har

som förstärkning i
kalsongen, den har
spelat ut sin

roll, och du,
bär lågklackat nästa
gång vi ses...




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-16 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*Ha ha*...Skrattade faktiskt gott åt denna! Några andra repliker som man som man kanske heller inte vill höra torde väl annars vara "Är den Inne?" eller "Var det här Första Gången för dig?"...Tackar så mycket för underhållningen!
2008-08-16

  Inkarasilas
HAHA! Small man blev ännu mindre hoho. Pyssling.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP