Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar med mina minnen

 

Du torkar bort mina tårar som rinner
Trollar bort verkligheten med ett vackert leende
Du får smärtan att försvinna snabbt med vinden
Jag dansar med mina minnen
av dig

Jag snubblar till, tar ett felsteg åt höger
Balanserar på den smala kanten vid stupet av sorg
Du håller hårt min hand och kramar min själ
Du räddar mig från att falla
återigen

När nattens timmar har svept förbi
Vaknar jag med frost runt mina ögon
Var det en dröm? Eller var det något mer?
Allt jag vet är att
jag dansar än med mina minnen
av dig



Det kan döden aldrig ta ifrån mig..!




Fri vers av SanSuicide
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-16 22:55



Bookmark and Share


  André Esbjörnson
inte ens Döden
kan ta
det stycke själ
du fått
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

SanSuicide
SanSuicide