Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ömhetens bevis eldar på


Kritik på en text XL.








Åh, dessa kyssar
som jaget saknar
mest av alla

de som går
på djupet i
en människas inre

även själen får
sig en serie
elektriska kyssar när

blixten är framme
rasande i sin
eldiga framfart här




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP