Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att jag kanske är tokig i dej




I den lilla svarta skogstjärnen

i det disiga månskenet

låter jag dej sväva i vattnet

 försöker lära dej att flyta


Ditt vackra ansikte

flammar i skenet av vår brasa

och dina ögon glittrar glädje

så som jag längtat att se dej


Jag tror att jag kanske är tokig i dej

så jag bär dej upp ur vattnet

lägger dej naken på fårfällen

kysser dej torr


Särar dina ben

du smakar du och salt

Efteråt ett skimrande lugn

och du somnar i mina armar


(råbockskall långt bort)

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 1686 gånger och applåderad av 57 personer
Publicerad 2008-08-17 03:01



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra skaldat vännen,
2013-04-20

  Schizooliza
Wow!!:)
2013-02-28

    ej medlem längre
Rysande brA
2012-11-08

  Anita Brännström VIP
Jag tror jag vill somna i din famn
2012-09-30

  Eddy Kristiansen
Kanonbra :-)
2012-09-22

  Karin Rosberg
oj! vilken text! vacker, rakt på, naken i själen// Grattis!!
2012-08-15

  menspoeten
Jag blir som fast, rakt på men ändå inte...väldigt bra!
2012-07-31

    ej medlem längre
En i intervaller; "Mhm?" "Åhå!!" och slutligen "Hehe"
Bra upplägning! Applåd.
2012-07-02

  alvan
Hey, riktigt bra! Härlig text, välbalanserad sensuell och mycket målande.
2012-05-14

    ej medlem längre
Vackert målande beskrivet, som en saga!
2012-05-14

  Nattsuddan
Underbart vackert, magiskt och sensuellt skrivet. En mäktig kombination som fängslar mig som läsare.
2012-04-19

  Bo Himmelsbåge
en finstämd, sensuell, naturromantisk pärla som det skimmrar om; men också med en kärna som glöder och pulserar av hetta och begär...! Tack för den fina dikten!
2012-02-09

  aol
underbart så fin poesi vännen,
2011-10-12

  Kalle.O
Underbar!
2011-10-05

    Max Poisé
En dikt värd att läsas. Tack för detta den brännde till lite!
2011-06-09

  Linda CH VIP
Sensuell, naturromantisk och häftig text!
2011-04-11

  walborg
Underbart vacker kärleksdikt!
2009-12-18

  etthjärtaäralltidrött
Så vackert och sensuellt!
2009-07-16

  Nanna X
Jättefin, väcker råbockskalls- & svarttjärnsminnen!
2009-06-20

    sårosa
å jag älskar meningen "jag tror jag kanske är tokig i dig"
2009-03-07

  Cosmic Johanna
vackert möte i diktens värld, synliggörs i färger och bilder...
2009-01-03

    MaryMo
Åh... Åh!
Vackert, ömt och natur-ligt!
2009-01-01

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar och sensuellt eggande
2008-08-22

    deb8
Den här har är ultraromantisk och jävligt sensuell. Påminner mig om den senaste Lady Chatterleys älskare filmen....du har verkligen fångat den nyförälskade glöden och friden i tvåsamheten.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP