Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du valde han framför mig.


HUR KUNDE DU GÖRA SÅ???




Va lätt du kunde lämna mig, va lätt jag föll för dig, du anar inte vad som pågår inom mig,

du har krossad mig, det är inget att du ska vara glad över glad över

gå din väg nu.

gå där du hittar en bättre för jag duger inte för dig.

för mig har du gjort världen mörk för alltid. det gör inget om du lever ett lycklig liv.

jag sitter i mörkret och tänker på den stjärna som lyste över mig.

hon har lämnat mig och parat sig med ett annan stjärna. det sårar mig hårt.

gud min körsbär är en svikare hon är en missbrukare.

hon har svikat mig jag har tålat. nu har hon lämnat mig hur ska jag klara mig.

jag gav henne min värdafulla hjärta hon trampar över det. jag ger henne min värld hon brinner den,

jag gråter för henne hon glädjer sig åt , jag lider av smärta hon känner sig stolt, jag vill glömma henne jag vill inte drömma om henne. men tre år tillsammans kan inte gå förbi.

hon va en dröm som omvandlades till mardröm. hon va en stjärna som omvandlades till ett eld klot.

jag hör henne viska i mina öron jag känner hennes värme ,

en mardröm för jag leva vidare






Fri vers av qasim
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-17 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

qasim
qasim