Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig


jag träffade dig min ängel

jag träffade en ängel
änglarnas prinsessa
så skör och vacker
den bästa som finns

hon var allt jag hade drömt om
hon var det bästa jag hade

första gången jag träffade henne
så trodde jag att det var kört
för inte kan en sådan underbar och vacker ängel
vilja ha någon som mig

men hon älskade mig
och jag hade äntligen funnit vägen ut ur mörkret
jag fann meningen med livet

hon var en ängel
och jag visste inte
att änglar endast uppenbarar sig när slutet är nära

hon gav mig total lycka
gjorde mig till den man
jag alltid velat vara

jag fick smaka på det ljuvaste i livet
hennes kärlek

men det fanns en anledning att hon kom till mig
änglarnas prinsessa i egen hög person
hon komma för att kyssa mig adjö
för nu är det dags för mig att dö




Fri vers av qasim
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 00:25



Bookmark and Share


  samri
vacker
2008-11-13

  Blåbäret
"jag fick smaka på det ljuvaste i livet, hennes kärlek"...lyckan är ändå att få ha gjort det...en känsla genom hela texten av sorg, som berör...
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

qasim
qasim