Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du gråta mot min axel?

Vill du gråta mot min axel?

Jag ser dina tårar,
Ser din blick,
Ser ditt tomma ansikte med det falska leendet.

Jag hör din röst som verkat förlora all glädje,
Ja jag hör din röst,
Den låter så monoton.

Jag känner skalet som slutits kring dig,
Känner hopplösheten i luften,
Känner att du skakar av invärtes plågor.

Jag vill att du ska veta,
Att jag bryr mig.
Även om du inte tror det,
Så är det så.

Jag frågar dig nu,
Vill du öppna ditt skal och släppa ut dig själv,
Vill du gråta mot min axel?




Fri vers av Ronja Helt
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-17 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronja Helt