Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas

Varför alla dessa charader ?
Kan ingen vara på riktigt ?
Alla gömmer sig - även jag.
Sitt rätta jag är aldrig som det verkar inför andra.

Jag är så trött på allt att jag orkar inte ens låtsas längre.

Alla dessa dimensioner vi bygger upp för att skydda oss självafrån sanningen.
Allt verkar enbart vara en stor illusion.

När man inte ens har kraft till att fejka - då är man körd.
Inte värdig fantasin.

Varför alla dessa charader ?




Fri vers av Monta
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monta
Monta