Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamt här nere

Litet.

Kan inte röra mig.

Ser enbart mörkret som sluter sig kring mig.

Är så otroligt svag.



Tänker efter hur jag hamnade här.

Allt är som i en svart oändlig dimma.

Känner hur obekvämt det är.

Har slutat andas för längesedan.



Man får nästan klaustrofobi.

Det stinker vått och mögligt.

Jag hör ett svagt krafsande från mina fötter.

Känner efter och inser att jag inte rör mig.



En stor insekt kryper längre fram till mitt ansikte.

Insekten gör ifrån sig ett ljud som jag hört från mina fötter.

Den biter mig nära kinden, jag borde ryckt till, åtminstonde reagerat.

Men är i trans och bevakar allt i en tystnad.




Fri vers av Monta
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-18 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monta
Monta