MÄNN-I-SKOR" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MÄNN-I-SKOR


MÄNN-I-SKOR

MÄNN-I-SKOR TROR DE ÄR  MÄNNISKOR...

DÄRFÖR GÅR JAG BARFOTA...




Fri vers av irenecbcn
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-18 20:32



Bookmark and Share


  Regndanserskan
Männ Irene då vad bra :-)
2008-09-04

  Smurfan
Jag tror jag förstår att du inte vill trampa på någon, fin.
Grym!!!Applåd
2008-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Så du har problem med män i allmänhet, eller...?
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn