Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnans underliv, iallafall innanför, är en sur plats och bör vara det men en beprövad preventivmetod, utöver en skön dusch istället för... är förstås att störa den där surheten genom att smörja in familjelyckan med honung eller sirap...


Något litet om (o-)lycka








Ibland är olyckan
det bästa som
hänt en människa

en olycka kommer
sällan ensam, medan
lyckor gärna kommer

en och en
i taget, som
såpbublor från balkonger




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-08-18 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP