Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utstött

Alla går förbi utan att titta på mig.
Man sitter där och vill ha någon.
Någon som kan säga något vänligt till en.

Jag vet inte, känns bara så...
Jag bryter ihop lite här utan att direkt veta varför.
Aldrig käns mig så ensam som nu, trots att jag är omgiven av 100 pers.

Äh, jag överdriver säkert, men kan inte hjälpa det.
Vi hörs imorgon.




Fri vers av Monta
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-19 18:18



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
jag vet verkligen att man kan känna sig sällskap, även om man står i en folkmassa, även i vänners sällskap...

Hoppas du slipper den känslan väldigt snart!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Monta
Monta