Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuddade vid döden

Hennes finger toppar nuddade än en gång vid döden
och Allt hon en gång byggt upp rasades samman på en bråkdels sekund

Omfamna mig
gråt med mig


Ge mig din hemlighet´

Jag lovar att lyssna.




Fri vers av Intesomandra
Läst 489 gånger
Publicerad 2005-07-21 16:07



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
Jag gillade mest et första stycket. Säger så mycket om hur nära, men ändå hur långt borta döden egentligen är, och ibland människor som vi älskar...
2005-07-22

    ej medlem längre
Bra! Gillar speciellt det första stycket
2005-07-21

    Hades Is Rising
Mystiskt och starkt skrivet. Bra!
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Intesomandra