Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suddar och klottrar

Du skrev ett brev
om lycka och kärlek
men bakom orden
och vacker handstil
så ser jag sorg och plågor

Du drar på mun
och ler mot världen
du suddar och klottrar
och gömmer dig själv

Du tittar på väggar
och tycks kunna se
hur allt kanske händer
och under kan ske

Där borta mot ljuset
du pekar och går

(där genvägen skapas av egna små spår)




Fri vers av Intesomandra
Läst 513 gånger
Publicerad 2005-08-07 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Intesomandra