Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan sammanhang.


Något är nåt

Ord.

Jag känner, jag vill skrika.
Skrika hållkäften.

Visa känsla, visa uttryck. Få ord till verklighet.

Svenska känns förövrigt löjligt.

Allt känns bara som ord.




Övriga genrer av Rorori
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-20 00:12



Bookmark and Share


    Rorori
:)
2008-08-20

  Ulf Popeno
Japp. Som en påse lego.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Rorori