Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tunnelbana


Allt man vill, allt man säger.

Ett ansikte fylld av mättnad.
Mättnad av framgång, mättnad av välbehag.

Ett ansikte av lycka.

Ett ansikte folk avundar.

Ett ansikte som ger hopp.

Ett ansikte fylld med tomhet.
Missär, förvirring och ångest.

Ett ansikte man vill hjälpa.

Ett ansikte på tåget.

Ett ansikte varje sekund.

Ett ansikte som säger nåt.

Ett annat ansikte som inte vill lyssna, se eller höra.

Fortfarande ett ansikte på tåget.
Det kommer fler. Det väller in. Ansikten överallt.

Det blir tyst.




Fri vers av Rorori
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-20 00:38



Bookmark and Share


    eva m h
Varje människa för sig ingen kommunikation.
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Rorori