Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citronsyra och ingefära.


Vardagsmat

Ni vet ord?
Ord som säger emot.
Ord som stabilserar och balanserar.Upprepande, tråkiga och jobbiga ord.
Ord som inte betyder någonting.

Ord från stora män.
Presidenter.
Polismän.
Vakter.

Ord som bara är kraft, hat och rutin.
Ord som är omedvetet fast medvetet.

Man hade ett eget val.

Svåra ord.

Jag sa det, men jag menade det inte.





Fri vers av Rorori
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-20 18:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ord till eftertänksamhet.
Applåd!
2008-08-25

  Bibbi VIP
Ord till eftertänksamhet.
Applåd.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Rorori