Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla avstånd mellan 2 som älskar varandra----

 



--------------------------------------------- är endast linjer av ljus

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-20 05:25



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Strålande!
2008-10-04

  Michaela Dutius
Så underbart vackert!!
Applåd!
2008-08-20

  korpfjäder
Linjer av ljus... då är vi alla förenade. Inte så dumt.
2008-08-20

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP