Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snurrig dikt, upprepanden och det var en känsla jag hade. från april 2007.


aprildikt

klor genom hur genom
revben genom muskler kött
blod pumpas klor i
bröstet krafsar skrapljud inifrån
naglar river förtvivlan röda
märken på hud i hud under
hud




Fri vers av candy
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-20 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

candy
candy