Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör du när du smeker bort min trötthet





                                                  Hur gör du

när du smeker bort min trötthet

Vad har du i dina händer

Vad är det som händer

när du ser rakt in min själ

Som att du häller vatten

i en länge oanvänd brunn

får igång mej

Och som jag går igång

när du älskar mej så


Blixtrande frid i våra kyssar




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-21 00:03



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
vackert liv i poesin...en helande kraft genom kärlekens beröring.
2009-01-06

  MeAmmie VIP
Det var det vackraste jag läst på länge! Kram/JagAmmie
2008-11-17

  drover
fantastiskt vacker! :o)
2008-10-05

  glittertindra
underbar denna... :)
2008-08-22

  mare VIP
härligt att läsa :))
2008-08-21

  aftermath
gillar den frågande titeln som väcker min uppmärksamhet
fina strofer som känns i hjärteroten
en igångsättare som vittnar om stor kärlek
och slutet kröner lysande...
" Blixtrande frid i våra kyssar "
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP