Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men J.... Varför är inte du ute bland dom andra karriäristerna.... & stångas du med!?





Nej Mor.... jag trivs bättre h ä ä ä ä r.... på Poeter....

...där får jag får lukta på de blommande lyrikerna och deras dikter!!


(och han är s å å å lycklig
!)




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-21 05:46



Bookmark and Share


  glittertindra
jamen precis... :) hellre den här blommande världen än den verkliga... det var ju så den filmen kom till... :)
2008-08-22

  lyckeli
Lycka är det arbete där man kan strosa omkring här från stund till stund!!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP