Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

Mitt liv

Mitt liv började 1989 de var att bra liv jag hade i cirka sju år.
Sedan efter dem åren så bliv min mamma sjuk och dog jag var sju några dagar innan jag skulle fylla åtta år sedan var det ett rent helvete varje dag så saknar jag min mamma.
Mitt liv har inte varit lätt det har gott upp och ner hela tiden redan i grundskolan så blev jag mobbad på grund av massa olika saker.
Sedan så träffade min pappa en ny tjej det var inte så lätt att akseptera henne hon tror att hon är min mamma men det är hon inte de kan hon aldrig bli och det känns som att hon hatar mig, hon har gjort mitt liv till ett mindre helvete.

Men sedan en dag på bussen såg jag ett sken jag trodde att det var en ängel men det var det inte det var den mest vackraste tjejen jag har sett hela hon bara lös tack vare det ögonblicket så har jag hållit mig vid liv.

Några år senare så blev vi ihop hon har gjort mitt liv lättare att leva jag har inga problem som jag har haft innan och nu har jag också väldigt bra kompisar som bryr sig om mig. Men min underbara tjej är den som gör så att jag fortfarande lever idag och är den meniskan som jag föddes till att vara och det har jag min tjej att tacka för hon betyder allt för mig.




Fri vers av Rickard k
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-21 11:03



Bookmark and Share


  Jessica B
Naw va fint skrivet.
Får veta allt om ditt liv och all den sogr och saknad efter din mamma.
E glad för att ja har dig älsklingen min.
Älskar dig min underbara ängel
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Rickard k
Rickard k