Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmord

Självmord

Jag har försökt att göra det många gånger men vad vinner man på det?
Jag visste att jag skulle göra många ledsna men någon stans så viste jag ett det finns något som gör det värt att leva och det finns det.

Jag vet att många kanske inte tycker som jag gör men du har fått en skans att leva och ta vara på det jag har uppleft mycket skit jag har förlorat en mor jag har blivit mobbad misshandlad och mycket mer, jag höll på att ta livet av mig men jag han stoppa mig själv och intalade mig att inte göra det för det kommer att komma en vändning i mitt liv och det har det gjort.

Nu är jag glad för att jag inte har gjort något sånt vad skulle jag ha löst med det?
Vad skulle alla tycka och tro om mig?

Men hur som helst jag är glad att vara vid liv igen har fått min livskraft tillbacka.

Tackvare min underbara tjej så lever jag idag




Fri vers av Rickard k
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-01 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard k
Rickard k