Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskådarna

vi ser han blodig klubbas ner.
tycker inte vi gör något fel.
han ville ju bara vara som oss alla andra.
hur kunde vi han klandra?
I hans ögon är vi är vi barbarer, som blundar för allt nytt.
och straffar den som inte oss lytt.

Han lämnas kvar till sitt öde.
Ett sista slag han reser sig inte upp,
medan bovarna planerar sin nästa kupp.
Förövarna styr sina steg bort, utan en skråma på sitt samvete.
men kvar står vi, som sett på.
utan att bry oss.
Kommer vi någonsin förstå?




Fri vers av molly
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-07-22 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly
molly