Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar


Stora tänkare
kommer
och går

De
visar oss
var skåpet
står

Systemets fönster
öppnas
om så
för en minut

Vi
behöver inte
vänta
på att få
flyga ut

Frihetens vidder
är fyllda
av skratt
och

I fjärran
hörs ett
stilla
kvitter

Drömmar

blir inte
verklighet
om vi bara
sitter




Fri vers av I Z-N
Läst 675 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-22 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I Z-N

Senast publicerade
Drömmar
Maktåterbäring
* Se alla