Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förvirrad, trött och ledsen


förvirring med stora frågetäcken

Jag ligger ner på marken,
jag tittar upp på den svarta natt himmlen.
Det är nåt blött som rinner ner från min kind.
Det ser ut som vatten men de är det inte.
det smakar salt när jag får de i min mun.
jag gråter, jag gråter men jag vet inte varför.
jag gråter på grund av att jag inte vet.
Allt känns så fel men på samma gång så rätt.
ska jag fortsätta eller vända om.
Jag vet inte jag är förvirrad.
Jag är inte glad, jag är inte ledsen, jag är inte arg.
jag är ingenting absolut ingenting och det skrämmer mig.




Fri vers av lindasåklart
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-23 02:27



Bookmark and Share


    Birgitta Nordh
Jag kände hur tårarna rann,
alltså berörde din dikt mig mycket...
Egentligen vet vi väl att vi är unika eller...?
Mycket fint skriven dikt!
mvh
Birgitta Nordh
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

lindasåklart