Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen har slocknat my baby love




när solen har brunnit ut baby love

då flyger vi i en multipel kärleksorgasm

till vår hemplanet

en liten stuga vid en sjö

inte långt från havet

vid en vild djup skog

med ringlande bäckar

med öring i

där ska vi leva

utan IT

där ska vi sjunga vår poesi

där ska vi bärga vårt hö

då ska dagarna vara svett & smekningar

och allt ska vara oss givet




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-24 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP