Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon måste verkligen vara värd att vänta på

Mannen vid bordet väntar så.
Timmarna passerar och han skickar ännu ett SMS.
Han går ut och röker en cigarett,
kommer tillbaka
Han väntar så

Vackra är händerna som trummar mot bordet,
lyfter sitt glas
Han väntar förtvivlat,
lockarna i händerna

Ska hon komma eller har hon kanske redan gått?

Ännu en öl,
fler SMS,
intensiteten i trummandet ökar
och avtar
En cigarett till
och ett toalettbesök

Hon måste verkligen vara värd att vänta på




Fri vers av Tina-sol
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-24 10:29



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Fin dikt om observationer i vår vardagliga närhet!
Somliga är väl värda att vänta på*
2008-08-24

  Lejonhjärtas poesi
Det är hon säkert, värd att vänta på och det är alla som har "det".
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol