Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett litet klokord 16


sann bekräftelse

gör det lättare

att släppa taget

och gå vidare




Övriga genrer av Marreb
Läst 559 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-24 14:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nu har jag läst sexton underbara klokord och riktigt känner hur visheten växer.
Tack!!!
2008-08-24

  sunflower
Kloka ord som vanligt
2008-08-24

  Mr Lindemann VIP
Ja, framförallt att kunna bekräfta sig själv
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb