Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans mörker

Och där han stod, slocknade ljuset
för allt han åstadkom
för allt han var

När de urskiljde honom
ur väggarnas bäcksvärta
ur soten som omgav hans varje rörelse
var de redan förkomna
För där i hans mörker
levde ingenting
inte andetagen
inte hjärtslagen
Där torkade ögonlinsen snabbt
och färgade vitan grå

Och där de stod, förblev ljuset släckt
för i det som stod skrivet
fanns ristat i deras skinn




Fri vers av cartoon
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-07-23 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra bra ,vilken stämningen, du skviver väldigt bra, man vill bara läsa mer!
2005-07-23

  The Stargazer
Starkt, välformulerat, stämningsfullt
och ruggit bra !
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

cartoon