Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instängd och inlåst

jag är fast här
instängd och inlåst i en främmande och skrämmande värld
är vi trygga bakom väggarna här?
nej
allt som är svart och svårt växer sig större inom mig
ta mig härifrån
jag vet att världen fortfarande kan glittra
regnbågarna har inte gett upp
inte ännu
bara ta mig härifrån
snälla
det är bråttom




Fri vers av Linds
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 09:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Enormt!
Jag invaderas av styrkan i denna dikt!

Detta är dynamit!

Gnistrande snyggt språk också!
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Linds
Linds