Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp

vi försöker
tar det där extra klivet, hoppas på nånting mer
och bättre
hela tiden strävar vi efter ständig bättring
hoppet växer sig så stort i oss
att drömmen om det där kanske
utplånar oss helt
eller så ger vi upp i ren rädsla
för att drömmen aldrig ska slå in




Fri vers av Linds
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linds
Linds