Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick en fråga idag: Tänker du på din son varje dag? Svar: JA Klart att jag gör! Jag tänker på alla mina barn varje dag... Gör inte du det?


Hur kan man bara undra en sådan sak?

Det går inte en dag utan att jag tänker på mina barn
Gör inte alla föräldrar det?

Vill jag så kan jag slå en signal och bara få höra deras röst
De finns ju här omkring mig

Det är mitt äldsta barn som inte finns kvar här.
Till honom går ingen telefonlinje...
Tyvärr.
Gud, vad jag saknar att bara få höra hans röst!

Men visst tänker jag på honom varje dag.
Det går inte en dag utan att jag tänker på honom och hans syskon.




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 670 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-26 20:10



Bookmark and Share


  thyra
Visst är det så, man tänker på dem varje dag, även om de inte finns ikring oss. Texten ger tankar. Fint!
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson