Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade en gammal text i datorn, kände att en publicering vore på sin plats


var här

Utan dig är jag ful.

När du inte är här,
fixar jag till mig

Men jag är ful,
ändå

När du inte är här.





Med dig är jag vacker.

När du är här,
fixar jag inte till mig

Men jag är vacker,
ändå

När du är här.




Fri vers av Knivas
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-27 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knivas
Knivas