Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Defragmenteringen gick ej att slutföra... hjärn windowset har stött på problem...


hjärndefragmentering

Tänder två värmeljus på bordet inatt.
För jag tycker att dom ska få brina.
Här har jag ett behov att få tända.
Vekar vita som förbyts mot svart.

Dygnets mörkaste punkt drar förbi.
käner mig drunknad i egen ironi.
Jag pendlar mellan sorg och vrede.
Inför somliga stunder som kom.

Inför samvetets stadiga ramar.
Har jag traskat som den jag är.
Fast jag verkar underlig ibland.
Så vill jag vara, riktig och sann.

Jag satt en gång i en kyrkbänk.
Jag stod en gång på mitt pass.
Jag letade efter respekt i toner.
Jag stack mig på något vasst.

Nu står dom flesta och pekar.
Att jag är på väg mot fel håll.
Dom visslar i örat, dom ser.
Döv och blind, är min roll.

Limmar tejpar och klistrar.
Allting, på en ända gång.
Mina splittrade stunder.
Vill förmedlas med sång.

Må jag bana väg för något bra.
om så endast ett litet tag.
Må jag känna frid i bröstet.
Om jag får chansen en dag.




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 03:47



Bookmark and Share


  Regular
Vackert! Tummen upp för denna!
2008-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Den falska frid man till äventyrs upplever i kyrkbänken kan bytas ut mot den äkta från himlen.

Om de flesta pekar att du är på väf åt fel håll kan det vara en indikation på att du är på rätt väg.
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson