Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar från hem och arbetsträning


Fönstervy

Köksfönstret hemma
vid har utsikt mot
blånande berg...

Köksfönstret hemmavid
ger mig bilden
av byns kyrktorn
och dess vackra
guldförgyllda kors...

Köksfönstret hemmavid
är fyllt av blommor
som är rehabilitering
för en ledsen kropp...

pelargoner jag älskar
mer och mer...
då jag på dom ser...

köksfönstret hemmavid
har en lampa som
tänds vid...
skymningstid...

mitt fönster där
jag arbetstränar
vetter ut mot
en asfalterad
parkeringsplats....

från mitt fönster
där jag arbetstränar
ser jag en grå
himmel och snart
dansar regndroppar
mot rutan.....

i mitt fönster
där jag arbetstränar
står en radio där
musik kan höras...

i mitt fönster där
jag arbetstränar
står två gulliga
blommor en rosa
och en gul, höstglöd
kallas de nu
då det mot hösten
går...

så från mina
fönster hemma
och där jag arbetstränar
njuter jag av
dessa vyer....

080827




Fri vers av sajo
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 16:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då har du därmed även vidgat mina.
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo