Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parreh, Parreh, Parreh

Parreh, Parreh, Parreh.
Du är inte den du en gång var.
Parreh, Parreh, Parreh.
Även om livet skitit sig, så ser du inte det du faktiskt har.
Parreh, Parreh, Parreh.
Gå nu inte och drunkna i tårarnas sjö.
Parreh, Parreh, Parreh.
Du kom inte till livet, för att med en gång dö.
Parreh, Parreh, Parreh.
För denna Parreh, det är jag, och jag önskar att jag kommit på det, innan detta hände.
Parreh, Parreh, Parreh.
Jag önskar att det var såhär, jag faktiskt kände.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 287 gånger
Publicerad 2008-08-27 17:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Parrehplommonet!
Det kan vi ordna!
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson