Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Du kom till mej på sjukhuset (utökad version)





You looked at me, and You opened up my heart

You told me a joke, You put me to the start

Allting började gro, ja det tog en ryslig fart

Vår vänskap var ett mirakel så ljuvligt underbart

                                     
                                    *


Mitt medvetandes nersläckta kalla hus

fylldes med ett magiskt underbart värmeljus

Illusionerna och skiten spolades bort i ett dånande brus

när Du & & jag & Gud tumlade i Kärlekens nyktra rus




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-27 18:36



Bookmark and Share


  Cris
Vacker inledning.. och fin text..
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP