Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blomma till

En blomma till
en kär vän...

En blomma till
en underbar
väninna....

En blomma till
en syster eller
bror...

En blomma till
sin mor...

En blomma till
en skrivarvän...

En blomma till
alla som
just nu en sådan
behöver....
då kanske det
tunga går över....

080828




Fri vers av sajo
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 17:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Tack jag tar gärna en blomma
men ger en till dig som en
trogen och underbar vän
2008-08-28

  Havsbris
jag tar en blomma
med mig ;o)

dina orden känns
som balsam till
min själ, jaaa
det behövs få
blommor ibland ;o)

TACK, det värmer
sluten på dag och
kvällens början...
kram!
2008-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fin tanke och bild.
En blomma till dig med.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

sajo