Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har aldrig haft dom här känslorna som jag har för honom någonsin förut!


Obeskrivlig känsla!

Att möta din blick är så speciellt
Känslan och pirret i magen
Aldrig har jag haft dom här känslorna tidigare
Du har allt det där jag drömt om
Ditt leende bländar mig
Dina ögon får mitt hjärta att slå snabbare
Känslan skrämmer mig
Men samtidigt är det så underbart
Känner mig speciell i din närvaro
Att kunna prata med dig om allt
Det är en stor lättnad
Att samtidigt kunna fnittra
Och ha otroligt roligt tillsammans
Det är något som känns speciellt




Fri vers av madde_go
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-29 23:41



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Härlig läsning!
Bra beskrivet!
Mycket känsla,
och passande utformning!
*applåd*

Månpoeten [läs gärna någon av mina senaste]
2008-08-29

  Cris
Bara så fint!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

madde_go
madde_go