Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SÖKTE I MITT HJÄRTA

JAG SÖKTE I MITT HJÄRTA

Den här morgonen tittade jag i min plånbok
som vanligt var den tom
Sedan sökte jag i mina fickor och hittade några mynt
det är min personkännedom
Men när jag sökte i mitt hjärta och jag fann dig där
då förstod jag hur fantastiskt rik jag är


Bo Grapenskog




Fri vers av Bo Grapenskog
Läst 653 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-09-01 19:03



Bookmark and Share


  lyckeli
Underbar är ett litet, alldeles för litet ord, för att beskriva känsla dessa rader gav...
2008-09-05

  mare VIP
mycket fin och en sanning........
2008-09-05

    Maria Malm
Det verkligt värdefulla.
2008-09-05

  Aisha VIP
...superfin!!!
A.
2008-09-05

  Michaela Dutius
Hur många applåder som helst är den här dikten värd!
2008-09-05

  Angeldust
Underbart skrivet kram Tinny..faktikst så bokmärks den av mig.
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bo Grapenskog