Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest

metall mot naken hud

ett snitt föder fler

ljudlöst töms jag på ångest




Bunden vers (Haiku) av tystbarn
Läst 588 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-07-25 10:51



Bookmark and Share


  Philosophum
Det kändes så otroligt träffande. Du beskriver det utan krumelurer.
Ångest. Stilfyllt var det. Tack
2009-08-29

  Lisa
Avskalat och brutalt, går rakt in.
2006-01-24

  Jessi
Mmmm...jag vet, "ett snitt föder fler". Du är inte ensam.
2005-08-15

  Almaz
Riktigt bra skrivet! Skarpt och avskalat..
Den känns..under huden..
(Tyvärr allt för vanligt..)
2005-08-14

  Ola Rydberg
brukar inte gilla sånt
här
men när det är så bra !
2005-07-28

    ej medlem längre
En ytterst bra haiku av ett alltför välkänt fenomen
2005-07-25

  Jojo
Ord som bränner sig kvar. Smärtan är påtaglig. Dessutom riktigt snyggt skrivet.
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

tystbarn

Senast publicerade
ångest
* Se alla
Mina favoriter
pillerpojken