Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pillerpojken

 

Jag går på Esucos
och rosa moln
Tuggar vita piller
och regnbågsdroppar

 

Jag går på lyckodroger
och kärlek
Tuggar luft
och andas vatten.

 

Du är mitt beroende,

min pillerpojke

 


 




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 1374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2005-06-15 10:20



Bookmark and Share


    Noyle
haha, så jäkla underbart.
2007-08-28

  Amy (F)
Cute!
2005-10-02

  Blodsekund
Man läser inte dikten, man känner den!
2005-07-14

  Daniel_78 VIP
pillerpojke, va vacker!
2005-06-28

  Tove Meyer VIP
kärleksfull, underbar.
2005-06-17

  Peter Stjerngrim VIP
Den var verkligen vacker och berörande!
2005-06-17

  Ola Rydberg
otroligt fin och bra
2005-06-15

  Nhero
"andas vatten" åhh, jag smälter. Riktigt vackert.
2005-06-15

  Håkan Eklund
fint! den är väldigt skönt absurd.
den, dikten, blandar snällhet via ord som rosa, lycko- luft osv med "elaka" ord som piller, tuggar och beroende. detta grepp leder till en fantastikt rolig lästund av dikt. ..oj det blev mycket analys där. kort sagt, gillade skarpt denna
2005-06-15

    Agnieszka
åh, jag blev genast helt överförtjust. underbart skrivet.
2005-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad