Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke

jag tänker att någon
någongång
kanske satt ord
på känslan av att vara
ingen
och ingens

att någon annan
kanske gjort det bättre
än vad jag
någonsin
skulle kunna

så jag lyssnar på låt efter låt
sökandes efter

någonting

som får detta

ingenting
och ingenstans

att kännas mindre ensamt
men ingen
kan få mig att känna mig som

någons
någonsin








Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-21 01:09



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Stora existensiella frågor
prydligt nedtecknade

2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad