Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

820.000

820.000
för att köpa mitt liv
varsågod
ditt att ta
ditt att stjäla

för inga pengar i världen
kan förneka
att det är en stöld

820.000
det är ungefär så många
tårar som fallit
sen igår




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 478 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-10 21:50



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
aj verkar tungt
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad