Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakna!

Att ett hus
kan vara så starkt
knutet
till ett hjärta
och ett par lungor

ett helt liv
som inte blev
till allas beskådan


man skulle kunna googla

slutskede, själssorg, ensamhet, brustna drömmar och brutna löften

alla skulle visa det där huset
med skabbig fasad
och fantastiskt läge

mitt hus
ditt hus
vårt hus

ett vi
som blev ett
du
och ett
jag

innan jag ens hann blinka

jag har blinkat nu
över 100.000 gånger
och ändå kan jag inte radera
synen av dig

hur du såg ut

när vi
blev ett
du
och ett
jag




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-28 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad